Grįžti

APIE INGRADIENTUS
(ŽVILGSNIS IŠ ARČIAU)

Iškepti geros picos neįmanoma be puikių ingradientų. Štai kodėl picos tešlą ruošiame iš Neapolietiškos picos asociacijos sertifikuotų miltų bei brandiname ją ne mažiau nei 14 val., o ingradientus kruopščiai atrenkame iš geriausių Italijos gamintojų. Nuostabus picos skonis gimsta tik sujungus puikus ingradientus į vieną visumą, dėl šios priežasties visąda pravartu žinoti ką Jūs valgote.

MILTAI “00”

Miltai tai pats svarbiausias ingradientas picos gamyboje.
Miltai iš kurių gaminame savo picą yra 100% Itališki, pagaminti Molino Piantoni gamykloje iš kruopščiai atrinktų kviečių, puikiai tinkantys profesionalios picos kepimui bei yra sertifikuoti Neapolietiškos picos asocijacijos (AVPN).

POMIDORAI

Pomidorai ypač svarbus ingradientas picos gamyboje. Savo picoms gaminti naudojame tik San Marzano pomidorus. San Marzano pomidorai yra labiausiai žinomi slyvų pomidorai iš Italijos. Jie auginami turtingame vulkaniniame dirvožemyje prie Vezuvijaus papėdės, kuris suteikia jiems saldų skonį ir mažą rūgštingumą. Šie pomidorai ypač vertinami dėl jų tvirtos plaušienos, giliai raudonos spalvos, pei puikaus Skonio.

MOZZARELLA

Mozarella mums gamina SORI gamykla priklausanti Sorrentino šeimai, tesianti mozarelos gamybą nuo 1868 metų. Gamyklos turimi sertifikatai (ISO 9001: 2015, aukšto lygio IFS, BRC A +, Halal, Etica Sedex, Bio ir DOP) liudija, kad kreipiamas labai didelis dėmesys ne vien tik į galutinio produkto savybes, bet ir į jo gamybos procesą kas užtikrina  jo kokybę ir atitinka aukščiausias higienos normas.

MĖSOS

Picų gamyboje naudojame tik Itališką mėsą. Ją mums tiekia Simonini Salumi sąvo veiklą šeimos tradicijų principu vykdantys nuo 1927 metų. Labiausiai Jūsų pamėgtą DIAVOLO picą gaminame su nuostabia Neapolio Saliamio dešra. Šis saliamis brandinamas minimum 2 mėnesiu, savo sudėtyje neturi laktozės bei gliuteno. Nustabiają CRUDO e rucola picą gaminame su min. 8 mėnesius brandintu vytintu Parmos tipo kumpiu.

ANČIUVIAI

Ančiuviai labai išskirtinė žuvis, kuri suteikia picai nepaprastai subtilų prieskonį, tačiau kartu tai sudėtinga žuvis bei geros kokybės ančiuvius pagauti nėra paprasta. Mes naudojame Kantabrijos jūros ančiuvius kurie vertinami kaip vieni iš geriausių ančiuvių pasaulyje. Ančiuvių žvejyba Kantabrijos jūroje tradiciškai vyksta pavasarį, kai mėsa puikiai tinka tiek savo skoniui, tiek jų dydžiui. Perdirbimas vyksta žvejybos vietoje ir yra tik rankinis, kad būtų užtikrinta puiki produkto kokybė.

LIMONADAS

Jūsų pamėgtą limonadą gaminame patys iš natūralių citrinų sulčių. Šiandiena galime pasiūlyti trijų skonių limonadą— tai klasikinį citrinų, braškių bei miško uogų sonio.

Pasirinkite restoraną: